söndag 29 juli 2012

Tavlan

Jag lovade att visa tavlan som mamma pysslade ihop. Är en bild på deras vänner som firade pärlbröllop och vad är då mer passande än en pärlplatta... Det var pappas idé och mamma som fick lägga den, jag hjälpte bara till att sätta ihop den och ta fram mönstret!

torsdag 26 juli 2012

Sommartårta

Igår hade vi vänner här på grillning och jag hittade en sommartårta som jag gjorde till efterrätt. Blev riktigt gott! En chokladbrownietårta med hallonmousse :)

tisdag 24 juli 2012

Jordgubb- och rabarber marmelad

Min mamma gör världens godaste jordgubb- och rabarber marmelad, i år tänkte jag prova att göra en sats själv. Det har jag gjort nu på morgonen. Hoppas att den smakar lika gott som mammas!

lördag 21 juli 2012

Paket

Ett lätt sätt att göra ett paket lite roligare är att sätta på lite klistermärken och fina band. Perfekt idag när jag insåg att vi inte har något inslagspapper hemma!

tisdag 17 juli 2012

Lavendelskorpor

Jag har länge velat göra någon sorts skorpor och så här till sommaren passar det bra med lavendelskorpor. Receptet fick jag av mina föräldrar som själva gjorde skorporna för ett par dagar sen. Nu har jag iaf kaka till kaffet!

torsdag 12 juli 2012

Photo pearls

Jag har lyckats få mamma att göra en tavla i photo pearls, motivet får ni se när det är klart!

måndag 2 juli 2012

Födelsedagstårta!

Idag fyller min underbara storebror år. Jag hade lovat honom en tårta... Klockan 7 i morse började baket för att hinna bli klart till 11-kaffet. Gott blev det vill jag lova! :)