torsdag 9 juni 2011

Bröllopet i pysselbilder!


Vigselprogram med en vacker lila fjäril på omslaget.


Den vackra brudbuketten!
Bordsplaceringen med det vackra brudparet i bakgrunden!Så här var bordet dukat. På plats låg en lapp som brudparet ville att man skulle fylla i med lite information om en själv och om lite minnen man har från dagen eller vid andra tillfällen. Vi fick alla två lila pennor var där det stod Josephine <3 Tobias på, en fin gåva som jag kommer att använda väl!En närbild på programmet.


Tobias fick en tavla som vännen Lina gjort till honom. Nu står han (tavlan) bredvid sin frus tavla hemma i lägenheten! Jag tycker att den är otroligt snyggt gjord och på pricken lik min bror!

Jozys syster Isa är en hejare på att göra tårtor och gjorde med hjälp av brudparet dessa tårtor (även mammorna var med på slutet).Isa hittade passande nog detta brudpar att ställa på tårtan. Jag och Palle hittade inget brudpar som var vackert nog att ställa på vår tårta, men detta brudpar passade Tobbe och Jozy perfekt!En närbild på en färdig tårta.Det var inte alla som tålde tårtorna och då fanns dessa läckerheter att mumsa på istället.


Det var i denna lådan som man skulle lägga ner den lapp man fick på sin plats när man skrivit klart.

1 kommentar:

Anonym sa...

mycket intressant, tack